Kick-off en marketing event

Dept Festival

is taking a giant leap

Dept, opgericht in 2016, is een verzameling toonaangevende marketing en online ondernemingen. Het gloednieuwe merk moest zowel intern als extern een zinderende kick-off krijgen. De missie was om krachtige boodschappen te communiceren in een bruisende festivalsfeer à la Lowlands. Dat maakte Dept Festival een pittige, inhoudelijke uitdaging.

Our role

Acts + Aftermovie + Audio & Video + Catering + Concept + Concept voorstel + Crew + Decoratie + Entertainment + Hostessen + Inrichting + Locatie + Openingsact + Productie + Project Management + Stage Design + Techniek
[rev_slider alias="dept-festival"][/rev_slider]

The result

Als er bij de evaluatie een fles champagne voor je klaar staat, weet je dat er iets helemaal goed gaat. Terwijl het evenement voor Dept een enorme sprong in het diepe was, is dit type evenement precies waar wij graag in uitblinken: én feest/festival, én inhoud. Uiteraard moest het er ook fantastisch uitzien.  
Na een dag vol inspirerende talks en een avond vol drank en eten ging het evenement ‘s nachts nog door in standje turbo. Het gevolg was een massief saamhorigheidsgevoel, zoals zelfs wij dat niet vaak hebben mogen meemaken. Met deze bejubelde eerste editie van Dept Festival was niet alleen het bestaan van Dept een feit. Dept had meteen ook bestaansrecht verworven als serieuze nieuwe speler.