Annual event

Justitia Foundation

regular highlight

Een seminar, twee diners en een feest voor achthonderd bezoekers – in één dag, op één locatie. Als evenementenbureau en cateringbedrijf zijn we al jarenlang betrokken bij hét feest voor de Amsterdamse advocatuur. Drie disciplines ‘praten – dineren & borrelen – feesten’ onder één dak vergen het maximale. Maar dan zijn we ook op ons best.

Our role

Acts + Audio & Video + Catering + Concept voorstel + Crew + Decoratie + Entertainment + Inrichting + Locatie + Productie + Stage Design + Techniek
[rev_slider alias="justitia"][/rev_slider]

The result

Wij hebben goede relaties hoog in het vaandel staan en werken graag aan de innovatie van een evenement. In vijf edities hebben wij Justitia omgevormd van ‘een avondje uit met een saai seminar vooraf’ naar een volwaardig en hooggewaardeerd evenement voor de hele advocatenbranche.
In die vijf jaar hebben we locaties als Tuschinski, Muziekgebouw aan het IJ en Het Sieraad aangedaan - zeker niet de minste plekken. Om ieder jaar weer te zorgen dat Justitia spannend en vernieuwend blijft, zijn we maandenlang aan het voorbereiden. Dat heeft tot nu toe geleid tot vijf waanzinnig events, waar iedereen het over heeft. Justitia is de laatste paar jaar niet voor niets tot de nok toe gevuld.