Yves wanted the best

hospitality

for his beautiful incrowd

Black Opium is het flagship parfum van Yves Saint Laurent, maar je kent ze vast ook van hun notoire feesten – nighttime events voor de belangrijkste ambassadeurs in media & PR en de modellenwereld. Dus toen ze bij ons aanklopten in Pakhuis West, gingen we meteen all in. Kosten noch moeite werden gespaard voor dit ultra high end evenement.

Our role

Catering + Crew + Locatie + Productie
[rev_slider alias="ysl"][/rev_slider]

The result

Voor dit event was de grootste uitdaging om YSL’s ambitieuze plannen te verwezenlijken. Bovendien hebben ze een reputatie hoog te houden, opererend op het allerhoogste niveau. De afwerking moest subliem zijn en naast onze rol als locatie experts waren we ook verantwoordelijk voor de complete hospitality en F&B.
Na drie dagen opbouw was de spanning gestegen tot ongekende hoogte. Iedereen was benieuwd: hoe zouden de bezoekers deze beleving ervaren? Het contrast van zo’n rauwe loods met een superdeluxe afwerkingsniveau was zeker niet alledaags. Maar het resultaat mocht er wezen: a very hot and steamy night out in a sexy underground warehouse. Iets om trots op te zijn.