Evenementenbureau uit Amsterdam die dromen werkelijkheid maakt

Het creatieve concept, hoe klein soms ook, is de kern waar alles omheen draait. De uitvoer is de vervolgstap. Wij helpen onze klanten om het beste uit het evenement te halen door samen heldere doelen te stellen. Die wij vervolgens geruisloos voor je uitvoeren.

Onze evenementen zijn ervaringen die medewerkers, klanten en genodigden een diep gevoel van connectie geven. Door jou unieke eigenschappen en onze diepe kennis van communicatie in de echte wereld te combineren, haal je het beste uit ons als evenementenbureau.

Of dit nou een bedrijfsfeest is om je employee branding te ondersteunen, een inspiratie event voor je potentiële klanten of die ene incentive om alle neuzen dezelfde kant weer op te laten staan. Wij garanderen jou een maximaal resultaat. Wij zijn maken van jouw verhaal een “ story doing “ experience. Geen standaard verhaal maar iets wat helemaal bij jou past. Wij zijn Dutch Standard en wij maken #nextlevel evenementen.

Zou je eens met ons van gedachten willen wisselen over je aanstaande evenement? Je kan ons altijd mailen, bellen of via het onderstaande formulier een bericht achterlaten.


Telefoon: +31(0)20 2617673 of stuur ons een mailtje op hello@dutchstandardevents.com

Of vul het onderstaande formulier in:

  EBAY / MARKTPLAATS

  Het succesvolle jaar samen afsluiten, met een next level bedrijfsfeest in een illuster thema..

  A Day in Dance @ Mysteryland

  Ons eigen inspiratie event voor marketing & event professionals, behind the scenes bij Mysteryland, is een waanzinnige ervaring.

  DEPT FESTIVAL

  Breng het hele bedrijf, haar klanten, TED-minded tech talks, een giga-feest en onze festival kennis samen en je krijgt Dept Festival.

  Creativity

  Elk evenement heeft een creatief plan nodig. Met onze expertise zullen we samen naar het beste plan toewerken voor een maximale event-ROI.

  Management

  Het team van Dutch Standard geeft maximale focus aan elk project. Toewijding, heldere communicatie en strakke planning zijn de winnende factoren.

  Technical

  Elk evenement is maatwerk en techniek is hierbij vaak een bepalende speler. Ons team van dedicated technische specialisten

  Production

  Snel, efficiënt en betaalbaar. Dat zijn de kernwaarden van site productie. Dit is een vak op zich wat wij met ons zusterbedrijf APEX naadloos beheersen.

  Bedrijfsfeesten

  Bedrijfsfeesten en feestelijke evenementen zijn ontzettend belangrijk voor het maken van connecties. Maak van bezoekers toegewijde fans door samen successen te vieren!

  Festival

  Festivals, een oneindig breed begrip en razend populair als event keuze. Geen easy job, maar wel met hoge beloningen, want buiten evenementen hebben iets extra’s..

  Catering

  Met Elements Catering, ons eigen catering label, hebben wij alles in huis om uw gasten van de best mogelijke service te voorzien.

  Consultation

  Elk evenement start met een uitgebreide inventarisatie van wensen, behoeften en het belangrijkste: het gewenste resultaat. Hierna gaan we samen aan de slag!

  Our latest cases

  Dept Festival

  | Festival & Outdoor events

  Entrepreneurs organisation

  | Bedrijfsfeesten

  Justitia

  Advocaat anno nu: topsport in toga | Zakelijke evenementen