What we can do for you

Wij ontfermen ons tot in de kleinste details over jouw event. We zetten je gasten in het zonnetje – of het nou gaat om een concept, bedrijfsfeest, catering, locatie, outdoor event of een compleet festival. We transformeren jouw wensen en doelstellingen in een onvergetelijke ervaring.

Wij bedenken, maken en voeren uit. We verbinden mensen en geven je event graag een onverwachte wending. Zelfs bij een op het eerste gezicht formeel congres – of bij lichtvoetigere bedrijfsfeesten, festivals of netwerk events – zorgen wij voor net even die unieke gebeurtenis, die je bij blijft.

Zakelijke evenementen

Een zakelijk evenement is maatwerk. Uw unieke visitekaartje. Het is een uiting van uw onderneming en moet tot in elk detail uw identiteit ademen. Van opdrachten als deze gaat ons bloed altijd wat sneller stromen.

Of het evenement nu onderdeel is van een campagne, een nieuwe koers aftrapt of dient om een bijzondere periode af te sluiten, wij maken de achterliggende visie visueel (en dat wordt gezien).

Contact us for magic

Justitia Foundation

regular highlight

Ebay

the ultimate rooftop experience

Dept Festival

is taking a giant leap

ZOMERPARK

is a festival highlight

Festival & Outdoor events

Een festival is een oneindig breed begrip. Van kleinschalige boutique festivals met een honderdtal gasten tot een gigantische meerdaagse productie voor duizenden bezoekers.

Heeft u bijvoorbeeld wel eens aan een winterfestival gedacht? Wij beschikken over jarenlange ervaring in het bedenken, produceren en realiseren van vele verschillende festivals. Toch is het resultaat elke keer weer verbluffend uniek.

Contact us for magic

Concepten

Aan de basis van elk evenement ligt een ijzersterk concept. Dit is de kern waaraan alle volgende beslissingen en uitwerkingen hun samenhang ontlenen. Met extreem veel creativiteit en plezier verankeren wij de achterliggende visie in alle concepten die wij ontwikkelen.

Voor het uitdenken van een idee tot kloppend concept kunt u ons letterlijk dag en nacht bellen.

Contact us for magic

Wappie New Year

bombastic start of the year

A Day In Dance

insights into remarkable world

#nextlevelevent

for high level entrepreneurs

hospitality

for his beautiful incrowd

Bedrijfsfeesten

Een bedrijfsfeest moet perfect zijn. De samenhang tussen elementen als entertainment, catering en techniek is feilloos, zodat u zich volledig op uw gasten kunt concentreren. Of het nu gaat om het jaarlijks kerstdiner, een jubileum of de opening van een nieuw pand, wij zijn pas tevreden als de setting volmaakt is.

Contact us for magic