We are
Dutch Standard
Events
Dutch Standard
Events
Dutch Standard
Events

 

Spraakmakende evenementen. Live, Hybride en Virtual. Wij doen het in alle vormen en maten. Ons DNA bestaat uit een mix van Creatie & Makers die altijd 200% gas geven op de projecten van onze opdrachtgevers. 
Bedrijfsfeesten en festivals. Of juist dat ene event met écht een diepere message er in. Bel ons dus gauw, you won't regret it!  

 

Onze werkwijze is easy & winning: jij hebt dromen, en wij gaan deze binnen jullie budget realiseren. Simple as that. Creativiteit gaat bij ons hand-in-hand met een pragmatische aanpak. Dus geen lange presentaties maar rechtdoor op het doel af. 
We starten altijd met een grote kick-off en zullen eerst alle wensen in kaart brengen. Daarna gaan we samen aan de bak.

 

 
 

 

ONZE EVENTS

 

Wij zijn van veel markten thuis. Niet van alle, maar in de evenementen kennen wij weinig verassingen meer. Van 50 gasten ultra-luxe tot 10.000 bezoekers in een festival format. Ons verleden als organisatoren van grote indoor dance feesten & festivals geeft ons net dat ene randje. Die voorsprong. Omdat we zelf aan jouw kant hebben gestaan. 

Wij kicken erop om de gebaande paden te mijden en maatwerk te leveren. Onze vindingrijkheid en ervaring helpen om jouw bedrijfscultuur te vertalen naar een onvergetelijke ervaring. Dit is wat ons betreft de sleutel tot een succesvolle samenwerking.

 

 

 

How we do it

 

Elk project begint met een idee. Meestal ligt dit idee bij de opdrachtgever, maar soms wordt er ook van ons verwacht dat wij hiermee komen. Het is maar net wat de aanvliegroute is. Wat altijd hetzelfde is, is dat wij een open brainstorm sessie gaan houden, samen. Hierin gaan we samen blanco het idee van alle kanten bombarderen met gekke/nuchtere/wilde/bombastische/rare invalshoeken.

Hierdoor ontstaat creativiteit. En meestal zit hier ook al het winnende idee dan ook al tussen. Hierna volgt een slagvaardig proces van follow-up meetings waarin we samen naar het Final Plan toewerken. Wij doen het zware event-werk, en samen houden we de regie over de content.

Read more about what we do

 

 

Our clients

Our latest cases

Dept Festival

| Festival & Outdoor events

Entrepreneurs organisation

| Bedrijfsfeesten

Justitia

Advocaat anno nu: topsport in toga | Zakelijke evenementen