We are
Dutch Standard
Events
Dutch Standard
Events
Dutch Standard
Events

Jarenlange ervaring als event organisatoren heeft ons veelzijdig en flexibel gemaakt. We worden gedreven door een liefde voor muziek en een drang om prikkelende belevenissen neer te zetten. Dat geeft onze events net die extra sprankeling die je bij blijft. Je voelt het nou eenmaal, als er liefde in een event zit.

We houden van spannende zijpaden; standaardconcepten zijn er al genoeg. Wij zijn op zoek naar trajecten met verrassingen. We denken natuurlijk graag mee over zakelijke congressen of seminars, maar flirten ook graag met vernieuwende en ongebruikelijke ideeën. Met een groot team van experts gaan we voor jou aan de slag om je visie om te zetten in een beleving.

 

 

We believe

 

Ieder bedrijf heeft zijn eigen identiteit en zijn eigen visie. Die kenmerken wil de opdrachtgever graag terug zien in zijn evenement. Het is een geweldige uitdaging om de unieke elementen van een onderneming tot uiting te laten komen in een evenement. Wij pakken die uitdaging met beide handen aan.

Wij kicken erop om de gebaande paden te mijden en maatwerk te leveren. Onze vindingrijkheid en ervaring helpen om jouw bedrijfscultuur te vertalen naar een onvergetelijke ervaring. Dit is wat ons betreft de sleutel tot een succesvolle samenwerking.

 

How we do it

 

 

Elk project begint met een idee. Meestal ligt dit idee bij de opdrachtgever, maar soms wordt er ook van ons verwacht dat wij hiermee komen. Het is maar net wat de aanvliegroute is. Wat altijd hetzelfde is, is dat wij een open brainstorm sessie gaan houden, samen. Hierin gaan we samen blanco het idee van alle kanten bombarderen met gekke/nuchtere/wilde/bombastische/rare invalshoeken.

Hierdoor ontstaat creativiteit. En meestal zit hier ook al het winnende idee dan ook al tussen. Hierna volgt een slagvaardig proces van follow-up meetings waarin we samen naar het Final Plan toewerken. Wij doen het zware event-werk, en samen houden we de regie over de content.

Read more about what we do

 

Our clients

Our latest cases

Dept Festival

| Festival & Outdoor events

Entrepreneurs organisation

| Bedrijfsfeesten

Justitia

Advocaat anno nu: topsport in toga | Zakelijke evenementen