Our own masterclass

A Day In Dance

insights into remarkable world

Mysteryland event

Een event uit eigen koker: masterclasses ‘dance evenementen’ georganiseerd rondom koplopers uit de evenementenbranche, zoals Sensation of Mysteryland. Tijdens ieder event laten we het ‘gewone’ bedrijfsleven kennis maken met de unieke aspecten van de dance industrie. Verwacht een inspirerend programma met jaw-dropping content.

Our role

Aftermovie + Catering + Concept + Locatie + Productie + Project Management
[rev_slider alias="a-day-in-dance"][/rev_slider]

The result

Dit was het soort project dat voortkwam uit een spontaan idee, zonder een al volledig uitgestippeld plan. Wij wilden mensen uit andere branches laten zien hoe stoer ‘onze’ dance industrie is. En hoe beter, dan achter de schermen van leading events als Mysteryland? Het idee bleek een succes: veel mensen uit allerlei verschillende industrieën meldden zich aan en de eerste edities waren al snel een feit.
Na de eerste twee succesvolle edities heeft A Day In Dance zich gepositioneerd als toonaangevend ‘crossover inspiratie event.’ Medewerkers van de grootste merken van Nederland hebben zich inmiddels al aangemeld - zelfs tot directeurs aan toe. Wij richten ons nu op de inhoudelijke aanscherping van het programma, zodat we ons kunnen blijven onderscheiden van de doorsnee-trainingsdagen. Custom made programma’s voor grote bedrijven en meer... het is nu allemaal mogelijk.