Every year

ZOMERPARK

is a festival highlight

Zomerpark was jarenlang ons eigen succesvolle dance festival. We groeiden van een eerste editie met achthonderd bezoekers op een industriegebied in Amsterdam-West naar onze Final Closing Edition met zevenduizend man. Het was onze grootste creatieve uitdaging: hoe zorg je dat het strak georganiseerd is, en hoe zorg je dat het ondanks de omvang gezellig blijft?

Our role

Acts + Audio & Video + Catering + Concept + Crew + Decoratie + Entertainment + Inrichting + Locatie + Productie + Stage Design + Techniek

The result

Zomerpark stond erom bekend: de sfeer was intiem maar bombastisch. De meeste aandacht werd besteed aan het creëren van een setting, waarbinnen bezoekers de optimale festivalvrijheid voelden. Dit kregen we voor elkaar door te werken met één podium en perfect op maat gemaakte randprogrammering.

Iedere editie was anders en uniek – even memorabel als extatisch. Zomerpark leeft voort in de herinnering van de bezoekers en organisatoren als een uitzonderlijk festival. In 2013 hebben wij het evenement beëindigd om ons volledig op Dutch Standard Events te richten. Stoppen op het hoogtepunt leek ons het enige passende slotakkoord voor deze roemruchte periode.